Een passie voor koken sinds 1960

Wie van Rupelmonde en omstreken is, kent ongetwijfeld het familiebedrijf Maaltijden Pascal. Wat begon als café en taverne, ging verder met het beroemde Ijssalon Chantal. Sinds Pascal aan het roer staat, kreeg de zaak een upgrade en recent werd Dagschotels Pascal getransformeerd naar Maaltijden Pascal. En het het succesverhaal gaat verder…

Koken Maaltijden Pascal
Maaltijden Pascal keuken

Focus op maaltijden aan huis

De keuken in de zaak op het Kerkplein in Rupelmonde is waar het succes van Maaltijden Pascal meer dan een halve eeuw geleden begon.

Ondertussen evolueerde het familiebedrijf en ligt de focus op de keuken, waar dagelijks massa’s maaltijden worden bereid. “Wij staan voor de dagdagelijkse kost. Simpel, superlekker en supervers.” Vergeet boodschappen doen, koken en zelfs afwassen. Bestel je bij Maaltijden Pascal, dan ben je volledig ontzorgd.

Dagdagelijkse kost

Wat dacht je van bloemkool met worst, een lekkere vol-au-vent of een hartverwarmende ovenschotel? Dagdagelijkse keuken en gewone kost.

Dagvers

Voor 9u30 besteld, dezelfde middag in huis! Die belofte kunnen we maken, omdat we dezelfde ochtend alles bereiden met de meest verse ingrediënten.

Gratis leveren en ophalen

Je bent volledig ontzorgd. Wij brengen je maaltijd warm tot bij jou. Eventueel even opwarmen en direct smullen! Onze chauffeurs halen de vuile vaat voor jou op. Zalig, toch?!

Maaltijden om je vingers bij af te likken

 

Ook maaltijden voor groepen

Velen kennen Maaltijden Pascal voor de individuele warme maaltijden aan huis geserveerd per bord, maar wist je dat we ook gespecialiseerd zijn in catering voor zorginstellingen en bedrijven? Onze keuken draait non-stop en dankzij onze grote capaciteit, kunnen we bergen verzetten! U vraagt, wij koken!

Samen gezellig aan tafel zitten?

Heb je vragen voor ons? Dan luisteren we graag.

X