Maaltijden voor zorginstellingen en groepen

Ook voor grotere groepen zoals zorginstellingen en bedrijven heeft Maaltijden Pascal speciale formules!

Vraag nu je offerte aan

Bereide maaltijden voor zorginstellingen

Maaltijden Pascal is naast individuele bestellingen ook gespecialiseerd in maaltijden voor zorginstellingen zoals Woonzorgcentrum Poldervliet in Kruibeke. Dankzij onze capaciteit leveren we dagelijks verse maaltijden aan woonzorgcentra en andere zorginstellingen. Onze keuken is aangepast aan de smaken en wensen van de bewoners. We zijn erg flexibel in aantallen en uiteraard bieden we ook prijzen op maat voor grotere hoeveelheden. Onze leverregio’s zijn Groot-Kruibeke, Groot-Temse, Groot-Bornem, Zwijndrecht, Burcht, Beveren, Melsele, Haasdonk, Waasmunster en Linkeroever, maar voor grote hoeveelheden gaan we uiteraard verder.

Bereide maaltijden voor groepen

Ook voor groepsbestellingen kan je bij ons terecht. Maaltijden Pascal levert dagelijkse kost aan bijvoorbeeld grote gezinnen, verenigingen, clubs, jeugdbewegingen, scholen en kantines. Catering voorzien voor grote groepen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wat je niet mag verwachten? Feestelijke catering. Waar we wel voor staan? Dagdagelijkse keuken met de meest verse ingrediënten voor een schappelijke prijs én bovendien kant-en-klaar geleverd. Wat dacht je van een heerlijke vol-au-vent, een vers stuk vlees of vis, een pasta of een ovenschotel? Grotere groepsbestellingen kunnen uiteraard rekenen op hoeveelheidskortingen.

Maaltijden voor bedrijven

Maaltijden Pascal biedt naast maaltijden voor particulieren ook professionele catering voor bedrijven. Wat als je als bedrijf of organisatie de catering voor medewerkers kan toevertrouwen aan een externe partner? Dan heb je ruimte en tijd om te focussen op de core business. Kwaliteit, vers en rijk aan smaak. Bedrijfsmaaltijden kunnen bewaard en in een handomdraai opgewarmd worden waar en wanneer medewerkers het willen. We ontzorgen bedrijven met de organisatie van hun interne catering. staan voor lekkere, simpele en alledaagse gerechten. Voor bedrijven hanteren we speciale tarieven. Levering is altijd gratis.

Vraag nu een offerte aan

X